Rólunk

Ezen az oldalon One Direction-ről szóló *KE* szorikat, és 18+os sztorikat olvashattok.:)
Reméljük elnyeri tetszéseteket.:)
Fanni, Szikra, Bea és Jennii."

follow us on Twitter.

"

Kérj vagy írj nekünk!

Kérhettek sztorikat a ke181d@hotmail.com e-mailen. Írjátok le, hogy mit szeretnétek, hogy kivel és a neveteket.:)
Ha esetleg kedvet kaptatok az íráshoz akkor küldhettek is be nekünk sztorikat.:)

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Harry meglepetése 18+


E-mailben érkezett.

Mivel a bátyám, Tom nem tudott értem jönni suli után, ezért legjobb barátját, Harryt kérte fel erre a feladatra. Harry pontos volt, sőt még előbb is ott volt. A kocsijához futottam, és bepattantam.
-Szia.-köszöntem neki.
-Szia.-válaszolta mosolyogva, majd beindította a motort.
Furcsa úton mentünk, kicsit sem volt ismerős. Egy eldugott földúton álltunk meg, majd Harry bezárta az ajtókat. Kezét pedig a combomra csúsztatta. Mivel a szoknyám rövid volt így könnyen beférközött alá. Hirtelen a nőiességemhez ért, majd simogatni kezdett.
-Harry, ne.-haraptam a számba.
-Erre várok, mióta megismertelek-csókolt meg.
Igazából én is, de ezt mégsem akartam bevallani neki. Hátra másztam, ő pedig követett. Alúlra fektettem, majd ruhán keresztül keménykedő faszának dörgölve magamat ráhasaltam. Közben persze nem állt le az akcióm.
-Ne szívass, had basszalak már meg.-nyüszögte Hazza.
-Nem-nem.-mondtam neki kaján vigyorral az arcomon.
Tovább folytattam a  dolgom, viszont Harold sem tétlenkedett. Egy laza mozdulattal benyúlt a ruhám alá, és levette a bugyim. Én pedig szándékosan a dudorodó faszára ültem, és levettem róla a felsőjét. Végigsimítottam rajta a kezem, majd megcsókoltam, és lefelé haladva néha-néha bele haraptam. Nadrágjánál megálltam, majd lassan, kínzóan lehúztam róla. Boxeren keresztül is nagy volt a fasza. Már nagyon dudorott, így attól is megszabadítottam. Ő sem várt tovább, letépte rólam a ruhát, majd egyszerre 4 ujját dugta fel. Egyszerre felnyögtem, mire ő mosolyogni kezdett. Egyik kezével durván megujjazott a másikkal és szájával pedig a melleimet kényeztette.
-lL fogok menni, Harry-síkítottam.
Egyszerre abba hagyta, erősen belém nyomta vastag, nagy faszát, majd ráélveztem.
-Hmmm, baby-morgott Harry.
Közben egy autó lassított mellettünk. Zayn szállt ki belőle.ő is bepattant, majd míg Hazza faszát leszoptam, ő melleimmel játszott, ujjazott és néha-néha hozzám érintette a faszát.Hazza egy hangos nyögés keretében elélvezett, amit én lenyeltem, majd Zaynnel is megcsináltam ugyanezt. Harry közben belém dugta nagy faszát, mire én Zayn nemiszervére csíptem. Zayn a mellemre élvezett, majd Harold mellé ment és cseréltek. Zaynnek valamivel kissebb mérete volt.Miután megszoktam a méretet gyorsan, vadul megdugott majd Hazza is belém helyezte még méretesebb faszát.
-Aaaaa-síkítottam fel a fájdalomtól, mert majdnem szétrepedtem. Innentől nem tétlenkedtek, jól megbasztak majd belém éveztek. Most pedig én ültem rá egyszerre a két faszra, ami jobban fájt, mint eddig. Kicsit vártam, majd vadul lovagolni kezdtem. A fiúkkal körülbelül egyszerre mentünk el.
Mondanom sem kell, ezekután többszöt hívtam őket magamért.

Hegedűs Blankának .: Zarry....(18+)

 

A barátom Zayn ma áthívta az egyik legjobb haverját, Harry-t vacsorára, hogy megismerjük egymást. A srácok kedvéért csak ma valami extra finomat főzök, hogy elnyűgözzem mindkettejüket.
Éppen készen lettem mindennel, amikor csöngettek. Zayn ment ajtót nyitni, és beszélgettünk egy darabig aztán ettünk. Kaja után, nem jutott jobb az eszünkbe, mint leülni TV-t nézni.
Én a két fiú közé szorulva ültem és fejemet Zaynnek támasztottam.
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy minkét combomon van egy-egy kéz. Lenéztem a combomra és egyiken Harry, másikon pedig Zayn keze pihent.
Zayn elkezdett csókolni, Harry pedig a hajamat félresöpörve a nyakamat kezdte el szívogatni.
Harry és Zayn egyszerre haraptak oda, ahol éppen csókolgattak, mire én egy aprót nyögtem.
Zayn benyúlt a lábam közé és nadrágon keresztül kezdett el simogatni, ami egyre gyorsította a lélegzetemet és az egekbe nyomta a pulzusomat.
Harry leszedte rólam a pólót és a melltartót, és a melleimet markolászta.
-Nem kéne bemenni a hálóba?? Ott mindhárman jobban elférünk, mint a kanapén....-nyögtem Zayn két csókja között.
Zayn felkapott és becipelt a hálószobánkba, majd mikor beértünk ledobott az ágyra és átadott Harrynek.
Elővette a vibrátoromat, de egyenlőre még nem kezdett vele semmit, csak odaadta Harrynek.
Ketten levettek rólam minen ruhát egytől egyig. Én meg róluk.
Harry lejjebb csúszott és nyelvével a csiklómat kezdte izgatni.
-Ahh...Har...Harry...-nyögtem levegő után kapodva.
Egyszer csak Harry bekapcsolta a vibrátort, és őrjítő lassúsággal feltolta nekem. Én ezt egy hosszú nyüszítéssel jutalmaztam.
Zayn a fejemhez térdelt és kíméletlenül a számba tolta férfiasságát. Én szopni kezdtem, úgy, mint még soha.
Néha kivettem a számból és ráfújtam egyet-egyet. A nyögések egyre gyakrabban hagyták el a számat, így kézzel folytattam Zayn kielégítését. Néhány másodperc múlva elélvezett, és örömnedvét lenyaltam méretes farkáról, golyóiról, és mindenhonnan, ahova jutott.
Harry ajkaival óvatosan, mégis erősen összeharapta a csiklómat. Erre én nem bírtam visszartatani egy sikítást.
Amikor Harry kicsit még benyálazta és fújt egyet a csiklómon, ott volt a csúcs. Rögtön elmentem egy, az előzőnél sokkal nagyobb sikoly kíséretében.
Harry felhajolt hozzám és miközben apró csókokkal hintette be minden szegletemet, néha bele-bele harapott testemnek egyes pontjaiba.
Harold lassan belém hatolt és szexistenhez illő csípő mozgásával kezdett ki-be járkálni bennem. Amikor megszoktam Harry méretét, belém vezette magát Zayn is.
-Szűz anyám!!-kiáltottam fel fájdalmamban.
-Css.... Nyugi, nem lesz semmi baj.-Nyugtatott Harry, de közben egy pillanatra sem hagyta abba bennem a mozgást.
Amikor már nem fájt anniyra, Zayn is elkezdett mozogni bennem.. Amikor Harry kijjebb húzta magát, Zayn beljebb tolta a farkát. Amikor Zayn kihúzta, Harry betolta, és ez így ment végig.
-Ahhh!!! Fiúk... mingyár el megyeeeeeek....-nyögtem szenvedve.
-Sikítsd a nevünket, ha élvezel!!.-parancsolt rám Zayn, én pedig bólintottam.
Amikor már tényleg nem bírtam tovább, és éreztem, ahogy az alhasam egyre inkább feszít, a hátam pedig kifogástalan ívbe feszül, mély levegőt vettem, és elengedtem magamban azt a csodálatos, földöntúli érzést.
-Oooohh, Zaayn, Haaary!!!!-sikoltottam közben.
A fiúk egy perccel utánam keztek el egyszerre rángatózni bennem, és belém élveztek. 
Éreztem, ahogy mindkettejük spermája végigfolyik bennem, és ez megint csak hihetetlen állapotba hozott.
Ledőltek mellém az ágyra, és Harry szólalt meg.
-Hát ez aztán ismerkedés! Örülök, hogy megismerhettelek [T/N]!- vigyorgott perverzen.-Kösz, hogy bemutattad nekem Zayn.
-Én is örülök Harry.-mosolyogtam rá én is.
-Nagy örömmel mutattam be neked Harry.-kuncogott Zayn, és mind hárman elaludtunk a hatalmas franciaágyon.

 

Remélem, hogy tetszett :DD

~Szikraa*

Vaninak. Harry, az oktató. 18+

 

Mondván, hogy sportolnom kéne anyám elküldött egy uszodába. Semmi kedvem nem volt az egészhez. Utáltam az uszodákat és a klór szagot. De végülis elmentem, egy alkalomba csak nem halok bele.
Bementem az egyik öltözőbe és felvettem a bikinimet. Úszósapkát nem vettem fel, mert elvileg nem kellett. (furcsáltam de örültem) Kilebegtem az egyik medencéhez és körül néztem. Az egyik padon egy csíkos úszógatyás, tökéletes felsőtestű, göndör hajó srác ült. Valahogy megérezhette, hogy bámulom mert rám kapta a tekintetét és féloldalasan mosolygott. Már a látványától is benedvesedtem, számba haraptam, majd gyorsan elindultam és fejest ugrottam az egyik medencébe. Átúsztam a medence másik végébe majd megálltam, hogy kifújjam magam. Egy lábat láttam meg, ami közvetlenül a medence szélén volt. Felnéztem a tulajdonosra és a Göndört pillantottam meg.
-Van még mit javítani a technikádon. - vigyorgott kajánul. - Segíthetek, ha gondolod.
Ismét számba haraptam, mire Ő leguggolt így majdnem egy szintben volt arcunk.
-Ne harapd a szádat, mert itt a medencében, mindenki előtt foglak megdugni.- suttogta a fülembe mély, reszelős hangján.
Önkéntelenül is megint beleharaptam a számba mire Ő felmordult.
-Most azonnal kimászol a medencéből és utánam jössz. Értetted?
Teljesen felizgultam, ahogyan beszélt hozzám. Hátralépett pár lépést, de nem indult el.
Kezeimet a medence szélére tettem és mint ahogy a filmekbe szokták, feltoltam magam. Láttam szemében, hogy már mennyire kíván, így kínzó lassúsággal álltam fel a földről, hogy még kicsit húzzam az agyát.  Odasétáltam hozzá, mire Ő megragadta a karomat és elindult az öltözők felé.
-Hová viszel? - kérdeztem. De átakoztam magam, hogy megszólaltam mert a hangom remegett.
-Majd meglátod.
Néhány ajtó előtt elvitt, majd megálltunk egy előtt amin ez a név állt: "Harry"
-Harry a neved? - kérdeztem.
-Kuss ribanc. Itt csak én kérdezek.
Kicsit meglepődtem a válaszon, de még inkább felizgatott. Miután beléptünk a kis öltözőbe és ránk zárta az ajtót keményen a falnak nyomott és édes nyelvével rögtön a számba hatolt. Falta ajkaimat, közben pedig a csípőmet és a fenekemet markolászta felváltva.
-Hogy hívnak? - kérdezte miközben bikini felsőmet szedte le rólam.
-[T/N].
-Uhum. - duruzsolta mielőtt nyakamnak esett. Szívta, harapta és csókolta.
A hideg kirázott. Hátát símogattam és karmoltam. Időkközben bikini felsőmet is leszedte és kezeibe vette melleimet. Számba haraptam az élvezettől. Kezét lecsúsztatta oldalamon és a bugyimon keresztül kezdett símogatni. Hangosan felsóhajtottam, mire Ő erősen nyakamba harapott.
-Aaaaah. - nyögtem fel, mikor egy hirtelen mozdulattal bugyimba nyúlt és felnyomta két ujját. Gyönyörű zöld szemével az én szemeimbe nézett és még mélyebbre dugta az ujjait.
-Rohadt élet. - nyögtem és éreztem, hogy falaim tágulni kezdenek. - El fogok menni. - nyögtem.
-Na azt már nem. - morogta, majd gyorsan leszedte rólam bugyimat és magáról a csíkos gatyát. Mikor megláttam hatalmas szerszámát számba haraptam, megint.
-Mondtam, hogy ezt ne csináld.
Felkapott az ölébe, lábaimat dereka köré fontam.
-Most pedig kegyetlenül meg leszel dugva. - mondta majd egy egyszerű mozdulattal, durván belém nyomta magát.
-Áááh.. - kiáltottam fel a fájdalomtól. Nem Harry volt az első, de ekkora mérettel még nem volt dolgom. Nem kegyelmezett, gyorsan és keményen járt ki-be, nekem pedig kicsordult a könnyem. Néhány percig még iszonyúan fájt, majd a fájdalom átalakult élvezetté. Hangosakat nyögtem, Harryvel együtt. Mikor éreztem, hogy már közel vagyok vállára hajtottam a fejem.
-Mindjáárt. - nyögte.
-Én is. - suttogtam.
Néhány lökés után éreztem, ahogy meleg nedve végig folyik bennem, ez pedig engem is elvitt a csúcsra. Nem akartam túl hangos lenni, ezért inkább vállába haraptam, hogy elfojtsam hatalmas sikolyomat. Miután mindkettőnk légzése helyre jött, lerakott a földre, arcomat kezébe vette és lágyan megcsókolt.
-Nagyon fájt? - nézett rám aggodalmasan.
-Kicsit. - válaszoltam zavartan.
-Ne haragudj. Csak annyira elkapott a hév...
-Nem baj. - mosolyogtam és én csókoltam meg.

-Na milyen volt? - kérdezte anyu, mikor haza értem.
-Elég jó. Szerintem gyakran fogok járni. - vigyorogtam kajánul.

Remélem tetszett.:)) x
~Jennii

Kurucz Rami-nak.: Egy Jó Délután (Harry) +18

 

Harryvel már 3 és fél hete járunk, és még nem történt semmi OLYAN. Nem tudom, hogy ő akarja-e, mert sosem mondta ki nyíltan, de én már nagyon kívánom.
Ma délután jön át hozzánk, de most csak én leszek itthon. A bátyám a haverjánál, anyámék meg anyám barátnőjénél. Így most csak a miénk a ház.
-Szia!-nyitottam ajtót izgatottan.
-Szia Cica!-köszönt és azonnal megcsókolt.
Nem hagyta abba a csókot.
Berúgta az ajtót, és nekinyomott a falnak.
Egyre vadabb és őrültebb tempóban csókolt, és elkezdte levenni a felsőmet.
-Ezt inkább a szobámban folytassuk. Itt túl kényelmetlen!-ziháltam, és a háló felé kezdtem húzni.
Mikor beértünk lelöktem Harry-t az ágyra és ráültem a csípőjére, majd leszedtem róla a pólóját.
A lélegzetem is elállt, ahogyan végigsimítottam kockás hasán.  Idő közben lekerült rólam a melltartó és a rövid gatya is.
Egy szál bugyiban voltam, és kezdett kissé frusztráló lenni, hogy rajta még rajta van a nadrág, így fogtam, és lerángattam róla. Láttam, hogy férfiassága igen csak keményedik, így kezemet becsúsztattam a boxerébe és verni kezdtem neki.
Halk apró nyögések hagyták el a száját, ami engem iszonyat mód beindított, úgyhogy fogtam és minden előjel nélkül bekaptam a farkát, ami egy kissé hangosabb nyögést váltott ki belőle.
Harry a hajamba markolt, és úgy kezdte el mozgatni magán a fejemet.
-AAHHHH!!!-nyögött, miközben egyre intenzívebben szoptam.-Uuhh de jó vagy!!-próbálta halkra fogni, de nem ment neki.
Nem kellett sok Harrynek, a számba élvezett. Én még kissé viszolyogva, de lenyeltem örömnedvét, és Harry a hátamra fordított.
Végigcsókolt a nyakamtól a hasam aljáig. Amikor leért a bugyimhoz, lassan, idegölően végigsimított rajta.
Én egy hangos sóhaj kíséretében szóltam rá.
-Ne szórakozz már Harold! -kiáltottam rá, mire ő letépte rólam a bugyit és nyelvével a csiklómat kezdte izgatni.
Egyre hangosabban ziháltam, amikor egyszer csak Harry feldugta nekem két ujját, amire én egy hangosat nyögtem.
Folyamatosan pumpált, és közben felhajolt és megcsókolt.
Éreztem, hogy már nincs sok. a hátam ívbe feszült, és nem bírtam visszatartani egy kisebb sikolyt.
Harry lenyalta az ujjáról, ami rá került, és feljött a fejemhez.
Megcsókolt, és közben lassan belém vezette magát. Én felsikítottam és a lepedőbe markoltam.
Nem ő volt az első, de tényleg hatalmas volt, és fájt, amikor tövig belém hatolt.
-Abbahagyjam? -kérdezte aggodalmasan.
Én csak ráztam a fejemet, de egy könnycsepp kigördült a szememből.
Először lassan mozgott bennem. Amikor már kevésbé éreztem a fájdalmat, rámarkoltam Harry fenekére és erősen toltam rajta egyet magam felé.
Harry vette az adást, és gyorsított. Mindketten egyre gyorsabban és gyorsabban kapkodtuk a levegőt, és egyre hangosabban nyögtünk.
-H...Harry! El fogok... menniiii!!-nyögtem és a nyakába haraptam, mire ő felmordult.
-Várj még kérlek!!-nyögte vissza és még jobban rákapcsolt. Én Harry hátát karmoltam és a nyakát haraptam és szívogattam.
Aztán éreztem, hogy az alhasam egyre erősebben feszíteni kezd. Nem bírtam tovább tartani.
-Harry!!!!!!!!!!!-kiáltottam amikor elmentem.
Harry 1-2 perccel később követett a csúcsra.
-[T/n]!!!- nyögte ő is és lefeküdt mellém.
-Szeretlek Harold.-suttogtam és megcsókoltam.
-Én is szeretlek [T/N]. - mondta. Átölelt és elaludtunk.

 

Remélem, hogy tetszik! :DD

~Szikraa*

Játék a nutellával és Harryvel 18+

 

Egy bugyiban és egy kis topban álltam a hütfő előtt, egy doboz nutellával a kezemben. Ujjamat belenyomtam a dobozba majd amilyen szexisen csak tudtam lenyaltam róla, hiszen tudtam, hogy a barátom Harry lát.
Felállt az asztaltól, a hátam mögé lépett, csípőmre rakta a kezét és magához húzott. Éreztem, hogy jócskán felvan már izgulva. Kivette kezemből a nutellát és maga felé fordított. Saját ujját kente be nutellával, majd tartotta számhoz. Vettem az adást, szemébe néztem, először csak végig nyaltam ujját, majd az egészet bekaptam. Elszakadt nála a cérna és hevesen megcsókolt. Nyelveink küzdöttek egymással és azt hiszem a végeredmény döntetlen lett. Bementünk a nappaliba, Harryt ledöntöttem az ágyra, nutellát kivettem a kezéből, majd a csípőjére ültem. Megismételtem ugyanazt, mint amivel elkezdtem az egész játékot, annyi különbséggel, hogy direkt hagytam a számon egy kicsit. Harry felült és lecsókolta, amitől kirázott a hideg. Kacéran elvigyorodtam, vissza löktem hátára, majd a nyakától a hasa aljáig végig kentem egy kisebb adag nutellát.
-Meg akarsz ölni? - lihegte mikor fentről lefelé kezdtem el eltávolítani testéről a csokis masszát. Hallhatóan élvezte a dolgot, mert száját kisebb nyögések hagyták el. Mikor elérkeztem hasa aljához kínzó lasúsággal kezdtem el lenyalni a maradékot, ami belőle egyre többször váltott ki nyögést. Fogammal végig súroltam hasát, mire ő lelökte maga mellől a kis dobozt felült és eszeveszetten falni kezdte számat...levette a topomat...
és innentől a fantáziátokra bízom..:DD

A történetet ihlették az 1D Family-s testvééreim..:DDD Köszönöm nekteek.:DDD

~Jennii.

Biankának.: Ellenségből szerelem. (Harry) 18+

 

A társasági köröm elég nagy és viszonylag mindenkivel kijövök egy embert kivéve. Harryt.
Folyamatosan csak oltogatjuk egymást és azt lessük, hogyan cseszhetnénk ki a másikkal. A többiek azt mondják ez annak a jele, hogy vonzódunk egymáshoz. A nagy szart...vagy mégis??
Szombat este úgy volt, hogy nálunk lesz egy kis összejövetel, ami általában táncról és piálásról szólt. Este kilencre volt megbeszélve, hogy jönnek mikor nyolckor csengettek. Legnagyobb meglepetésemre Harry állt az ajtóban.
-Hát te Styles? Eltévesztetted a házszámot?
-Nem. - válaszolt majd kacéran rám mosolygott.
-Ha már itt vagy, gyere be. - húztam a számat majd álltam arrébb az ajtóból.
Leültünk a kanapéra és csak bámultunk magunk elé.
-Oké, első bemelegítő kör? - kérdeztem meg a kezembe vettem egy üveg vodkát.
Negyed óra alatt lehúztuk majdnem az egész üveget, mikor Harry vészesen közeledett hozzám. Egyik karjával erősen szorított magához, másikkal arcomat és számat simogatta.
-Engedj el Styles. - nyögtem mikor ajka végig súrolta az enyémet.
-Ezt mondod, de nem ezt akarod. - suttogott majd megismételte az előző mozdulatát.
Kezeim életre keltek és Harry göndör fürtjei közé túrtak. Mintha ez kellett volna neki hevesen csókolni kezdett, harapta és szívta a számat ami belőlem kisebb nyögéseket váltott ki.
-Még mindig úgy gondolod, hogy engedjelek el?? - suttogta a fülembe majd nyakamat kezdte harapni.
-Ha abba mered hagyni... - belém folytotta a szót mert szája ismét az enyémre tapadt.
Nem tudom mi történt velem, egyik pillanatról a másikra bevadultam, Harryt a hátára löktem csípőjére ültem, néhányszor hozzádörgölőztem majd erősen megcsókoltam. Megmarkolta a fenekem, mire én szájába haraptam. Felemelkedtem, levettem róla ingjét, végig simítottam tökéletes testén, majd ismét egymás száját kezdtük falni. Kezét becsúsztatta felsőm alá és felfelé kezdte húzni. Megszabadítottuk egymást minden maradék ruhától és ismét ugyanabban a pózban voltunk, mint előtte. Éppen szájjal kezdtem volna izgatni, mikor elhúzódott.
-Nem, nincs kínzás. - nézett rám vággyal teli szemekkel.
Értettem mire gondol, rögtön a lényegre akart térni. Néhányszor végig húztam kezemet méretes férfiasságán majd lassan ráültem. Hirtelen feszítő fájdalmat éreztem, de az volt a legkisebb dolog, ami akkor érdekelt. Lassan kezdtem fel-le mozogni, élveztem minden egy pillanatát. Erősen markolta a fenekem és a csípőm, én pedig akarva akaratlanul karmoltam mellkasát. Néhány perc múlva éreztem, hogy közel a csúcs.
-Óh Harry. - kiáltottam fel amit hangos nyögések szakítottak félbe.
Harry még nem volt "készen", ezért nem hagytam abba, sőt méggyorsabban kezdtem rajta lovagolni, minek következtében nem sokára ő is elment.
Pihegve ültünk a kanapén egymás karjaiban, mikor megszólalt a telefonom. Egy sms-t kaptam, amit a legjobb barátnőm írt.
"Hallottuk sikerült megbeszélni Harryvel a dolgokat, piálás elhalasztva.;)"

Bocsii, hogy nem lett anyira 18+os..de késő volt és fáradt voltam de megakartam írni. ne harii. remélem azért tetszett.:)
~J.

B.Biankának.: Sulis kaland Harryvel. 18+

Otthon rájöttem, hogy az egyik könyvemet a suliban hagytam ezért kénytelen voltam visszamenni. A folyosók üresek voltak így zavartalanul ballagtam el a szekrényemig.
Miközben a sok lom között turkáltam két erős kezet éreztem meg a derekamon.
-Neked nem órán kéne lenned? - mosolyogtam Harryre a barátomra.
-De kéne. - vigyorgott kajánul majd megcsókolt.
Göndör fürtjeibe túrtam, amit mindig is imádtam. Hosszú, kiengedett hajamat megmarkolta tarkómnál, hátrébb húzta fejem majd nyakamnak esett. Egy cseppett sem finomkodott.
-Hazz, itt bárki megláthat minket. - suttogtam.
-Tudom. - nyalta meg egy kicsit a nyakam. Tudta, hogy ez a gyenge pontom.
Megragadtam az ingjét, majd a legközelebbi női mosdóba toltam, miközben folyamatosan csókoltam. Berángattam az egyik wc-be, magunkra zártam az ajtót.
-Mennyire bevadultál. - nyalta meg szája szélét, ami engem mégjobban felizgatott.
Lelöktem a wc-re majd átvettem rajta lábaim és ölébe ültem. Két kézzel szorítottam haját, miközben nyelveink egymással küzdöttek. Erősen a fenekembe markolt, majd a számba harapott.  Leszedtem róla ingjét és végig simítottam tökéletes felsőtestén.
-Ez így nem fair. - vigyorgott majd levette atlétámat, majd a melltartómat. Egyik mellemet megmarkolta és símogatni kezdte, a másikat pedig szájával kezdte kényesztetni. Fejemet hátra szegtem, számat kisebb nyögések hagyták el. Önkéntelenül is elkezdtem dörgölni magam hozzá, mire egy kisebb morgást hallatott. Felálltunk, levettük magunkról a maradék ruhát és fehérneműt, majd ismét a wc tetjén kötöttünk ki. Harry kicsit megemelt és símogatni kezdett. Hangos sóhajok hagyták el a számat, majd felsikítottam, mikor két ujját belém tolta. Egy jó ideig ujjazott, mikor éreztem, hogy már nem bírom tovább. Mielőtt elélveztem volna rászóltam.
-Harry basszameg. Nem a kibaszott ujjaidat akarom magamban tudni.! - kiáltottam rá, mire ő rögtön abba hagyta és ujjait hatalmas erekciója váltotta fel. Lassan kezdtem rajta mozogni, mert másfél év alatt sem sikerült megszoknom hatalmas méretét. Mikor már eltűnt a legkisebb fájdalom is gyorsabban kezdtem rajta mozogni. Hirtelen megmarkolta fenekem, megemelt és ő kezdte diktálni az őrületes tempót. Nyakába kapaszkodtam és halkan nyögtem. Néhány perc múlva éreztem, hogy nem sok kell a csúcshoz.
-Édes. - nyögtem nyakába, majd hirtelen felindulásból beleharaptam és megszívtam.
Mégerősebben markolta a fenekem és még gyorsabban kezdett lökni.
Egymást váltották nyögéseink, majd éreztem, hogy rángatózik bennem és elmegy. A tempón viszont nem változtatott, azt akarta, hogy nekem is jó legyen. Nem sok kellett már nekem se.. elélveztem.
-Megérte kilógni óráról. - vigyorgott rám kajánul és megcsókolt. - A nyakamért pedig még kapsz. - mondta miközben szedtük magunkra ruháinkat.
-Állok elébe Styles. - vihogtam majd megcsókoltam.

Ne haragudj, hogy ilyen rövid lett és unalmas, de már késő volt, mikor írtam..:$ remélem azért tetszik.:)) x
~Jennii.

Sz.Kittinek.: Otthoni buli Harryvel. 18+

A6ovpw5ciaaukt2_large

Harryvel egy bulira voltunk hivatalosak, ami este nyolckor kezdődött el. A szobánkban álltam a tükör előtt, a krémszínű koktélruhámban és méregettem magam.
Egyszercsak Harry mögém lépett és megölelt a derekamnál fogva.
-Írtó dögös vagy ebben a ruhában. - mormogta és a nyakamat kezdte csókolgatni.
-Harry hagyd abba. Ígyis késésben vagyunk. - mondtam de magamban azért imádkoztam, hogy folytassa.
-Nem érdekel. - morogta.
Keze bevándorolt a lábam közé és simogatni kezdett. Hangosat sóhajtottam. Párhuzamban mozgott a keze lennt és a szája a nyakamon. Aztán hirtelen maga felé fordított és csókolni kezdett. Göndör hajába túrtam. Leültetett az ágyra, lehúzta bugyimat, majd széttárta a lábaimat. Simogatni kezdett, köröket írt le ujjával, majd a nyelvét éreztem meg magamon. Nagyon jól csinálta, közel voltam már a csúcshoz, de abba hagyta. Felállt az ágyról, oda másztam hozzá és levettem róla nadrágját. Kezemmel kezdtem el kényesztetni, már ágaskodó szerszámát. Megnyaltam párszor, majd az egészet bekaptam. Kezemmel vertem neki közben. Végig a szemébe néztem, tudtam, hogy az mégjobban felizgatja. Még vagy öt percig csináltam dolgomat, mikor elhúzódott.

-Elég volt a játékból. - nézett rám vággyal teli szemekkel.
Lefektetett és belém hatolt. Lassan tolt, majd egyre gyorsabban. Hátát karmoltam és hangosan nyögtem. Hirtelen leállt.
-Gyere felülre. - mondta és a hátára feküdt.
Átvetettem lábam a csípőén, majd lassan ráültem. Ütemesen mozogtam rajta, majd hirtelen megmarkolta a csípőmet, megemelt és ő kezdett el tolni. Pár percig ez ment, majd elengedett és hagyta, hogy én diktáljam a tempót. Kezével símogatni kezdett, hol a mellemet, hol pedig ott lennt.
Ismét fordított helyzetünkön és ő volt felül. Nyakamat kezdte szívogatni ami egyre közelebb vitt a csúcshoz. Pár perc múlva egyre hangosabbakat nyögtem, majd eljött a várva várt érzés és elélveztem. Harry kihúzta magát belőlem és saját magának kezdte verni. Felültem és felváltottam őt. Ismét kézzel és szájjal kezdtem kényesztetni.
-Annyira jó. - nyögte és a fejemet még előrébb tolta.
Nem sok kellett neki, egy hangosat nyögött és elélvezett. Lefeküdtünk az ágyra és egymást öleltük.
-Elékstünk a buliról. - mondtam neki pihegve.
-Kit érdekel. Ez a buli sokkal jobban tetszett. - mosolygott majd megcsókolt. - Azt mondom igyunk valamit, majd folytassuk ezt a remek partyt.- kacsintott.

Remélem tetsziik.:)) x
~Jennii

Kérjetek *KE* sztorit, vagy 18+os történetet.:))) küldjetek e-mailt a ke181d@hotmail.com-ra. Írjátok le a neveteket; azt, hogy mit szeretnétek és, hogy kivel.:)

H.Abigélnek.: Atuószerelés Harryvel. 18+

A legtöbb ember nagyon meglepődik, mikor elmondom mit dolgozom. Egy autó szerelő műhelyben dolgozom. Egyszerűen élek-halok a kocsikért és hát mi lenne jobb meló.
Éppen egy BMW-nek bütyköltem a motorját, mikor hallottam, hogy valaki bejön. Nem foglalkoztam vele, továbbra is ugyanabban a pózban matattam a kocsiban. Egyszercsak megszólalt valaki.
-Hello. - egy rekedtes férfi hang volt.
Mikor megfordultam egy göndör hajú srác állt előttem. Írtó dögös volt.
-Segíthetek valamiben? - kérdeztem és elsimítottam fekete hajamat az arcomból.
-A kocsim lerobbant, itt van a műhely előtt. Meg tudnád nézni, hogy mi baja van?
-Persze. - vigyorogtam. - Csak toljuk be ide.
Kimentünk a garázs elé és betoltuk azt a csodát. Felnyitottam a motorháztetőt, bedőltem és nézelődni kezdtem mi lehet a baj.
Hirtelen két erős kezet éreztem a derekamon, és egy dudorodó alsó feltájt a fenekemen.
-És mi a neved szépség? - hallottam a srác hangját.
-Abi. És neked göndörke?- fordultam szembe vele és kezemet a nyaka köré fontam.
-Harry vagyok. - mondta érdes hangján amitől kirázott a hideg.
Nem bírtam tovább magammal megcsókoltam és a kezem göndör fürtjei közt kötött ki, mi pedig a kocsija hátsó ülésén. Hanyatt fektetett és a lábaim közé fúrta magát. Lehúzta kantáros nadrágomat és atlétámat is eltávolította.
-Akarlak. - nyögtem miközben a nyakamat csókolgatta.
-Akkor meg adom neked amit akarsz. - morogta.
Félre húzta bugyimat, gyorsan elővette szerszámát és belémnyomta. Volt már pár férfival dolgom, de neki volt eddig a leghatalmasabb.
-Gyorsan édes. - nyögtem neki.
A lehető leggyorsabban tolt, én pedig a tolások elé toltam a csípőmet, így földön túli élvezetben volt részünk mindkettőnknek. Pár perc után mindketten elmentetek, a műhely pedig visszhnagzott nyögéseitektől.
-Annyira jó vagy baby. - mosolyogtam rá és megcsókoltam.
A gyors menet után kimásztunk a kocsiból és tényleg az autóval kezdtünk foglalkozni. Kis idő után rájöttünk mi a baja. Harry mielőtt elhajtott volna még megállt előttem.
-Mikor végzel? - kérdezte és derekamra tette a kezét.
-Hétkor. - mosolyogtam.
-Hétre itt vagyok érted.- csókolt meg és elment.

Este megismételtük ugyanazt amit a kocsiban, csak éppen egy hatalmas ágyban. ;)

Remélem tetsziik.:)) x
~Jennii

Kérjetek *KE* sztorit, vagy 18+os történetet.:))) küldjetek e-mailt a ke181d@hotmail.com-ra. Írjátok le a neveteket; azt, hogy mit szeretnétek és, hogy kivel.:)

B.Cyntinek.: Fehérnemű fotózás Harryvel. 18+

Kb. 15 éves koróm óta modellkedem. Imádom a munkám, igazából ez nem is a munkám, hanem a hobbim.
Felkértek egy új fehérnemű kollekció reklámozására. Semmit nem tudtam a melórol csak annyit, hogy fehérneműkben fognak fotózni és egy sráccal leszek.
Reggel hétre már a stúdióban kellett lennem. Kómás fejjel a mindennapi Starbucks kávémmal léptem be a stúdióba. A sminkesek és fodrászok egyből rámtámadtak, hogy mindent tökéletesítsenek rajtam. Mikor kész voltam jött a stylist, aki különböző fehérneműket aggatott rám. Bementem a fotó terembe és amit láttam az nem volt emberi, inkább mondanám isteninek. Egy barna göndör hajú srác állt modellt, kidolgozott, tökéletes felsőtesttel. Óh, anyám. Teljesen megérmültem, hogy egy ilyen szexistennel kell pózolnom majd. Rózsaszín kötösömbn tipegtem a fotós mellé, hogy bejelentsem megérkeztem. Jeff nagyon megörült neki. Bemutatta nekem a göndörkét, aki Harrynek hívtak. Láthatóan néztem végig testén, amit tuti észre vett mert kajánul kezdett el mosolyogni rám.
-Oké, srácok akkor kezdjünk neki az igazi munkának. - csapta össze kezét Jeff.
Az egyik székhez léptem és szép lassan, szexisen kibújtam köntösömből..tudtam, hogy Harry figyel.
-Jól van. Cynti állj Harry elé, Harry te pedig ne érj hozzá, csak a válla fölött nézz le, mintha a melleit néznéd.
Igen, Jeff szókimondó volt.
-Ja és Harry, a kezeid ne látszódjanak. Cynti te pedig öhmm... - gondolkozott el míg Harry elé álltam. - Csak engedd le a karjaidat, lazíts a testtartásodon és nézz dögösen. Beálltunk úgy, ahogy utasítottak minket, azzal a különbséggel, hogy Harry rámarkolt a fenekemre, amitől kicsit megugrottam, de nem estem ki a szerepemból. Tovább kaptuk az utasításokat. Harry elsimította a vállamról a hajamat..az egész fotózás kezdett átalakulni valami erotikus játékká amit mindketten élveztünk, de rajtunk kívül senki másnak nem tűnt fel. Kb négy órája mehetett a fotózás mikor Jeff megszólalt.
-Oké, ebéd szünet. Cynti, Harry..isteniek vagytok. - kacsintott ránk, majd az egész bagázs kivonult a teremből. Mikor becsukódott az ajtó Harry nekem esett, de egyáltalán nem zavart engem. Hátát símogattam és göndör hajba túrtam, amit már azóta meg akartam tenni, hogy beléptem a terembe. Végig simítottam mallkasát majd ismét vissza tértem hátára, végül megmarkoltam a fenekét. Válaszként ő számba harapott, megmarkolta combomat és felkapott az ölébe. Az egyik falnak támasztott, félre húzta bugyimat, három ujját belém tolta és pumpálni kezdett. Bevallom kicsit fájt, de annyira be voltam rá indulva, hogy egyáltalán nem érdekelt. Ujjait kihúzta, és hatalmas férfiassága váltotta fel őket.
-Basszus. - nyögtem mikor megéreztem méretét.
Pár kisebb tolással indított, aztán rákapcsolt. Egyikünket sem érdekelete, hogy ki hallhat meg minket. Nem fogtuk vissza magunkat, hangosan nyögtünk. Harry a fenekemet markolászta, én pedig a hátát karmoltam, de próbáltam ügyelni arra, hogy ne úgy csináljam, hogy meglátszódjon. Tíz perc múlva elértem a csúcsra, Harry rögtön követett. Kifulladva álltunk a fal mellett, a lábam már a falon volt. Tarkómra csúsztatta kezét, és gyengéden megcsókolt. Ebben a pillanatban Jeff lépett be az egész bagázzsal.
-Hallom sikerült megisernetek egymást.- kacsintott, majd a sminkesek és fodrászok felé intett. - Hozzátok rendbe a fejüket. - vigyorgott.

Remélem tetsziik.:)) x
~Jennii

Kérjetek *KE* sztorit, vagy 18+os történetet.:))) küldjetek e-mailt a ke181d@hotmail.com-ra. Írjátok le a neveteket; azt, hogy mit szeretnétek és, hogy kivel.:)

Powered by Blogger.hu